Giacomini Unival ISK- SODEX 2023'te ziyaretçileriyle buluştu.


1.11.2023


Giacomini Unival, ISK-SODEX 2023'te iklimlendirme sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. Çevre dostu, enerji geri kazanımlı ve yüksek verimli sürdürülebilir ürünlerin öne çıktığı fuarda, dünyanın dört bir yanından katılımcı ve ziyaretçi yer aldı. 
 

Giacomini Unival, 25-28 Ekim tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ISK-SODEX fuarında, iklimlendirme sektörünün temsilcileriyle buluştu. 

İki yılda bir iklimlendirme sektörünün tüm dünyadan temsilcilerini tek çatı altında buluşturan ve zemin hazırladığı iş birlikleriyle sektörün büyüme ivmesine önemli katkı sunan ISK-SODEX fuarında, verimli görüşmeler yapılarak, yeni iş birliklerine zemin hazırlandı.

Organize edildiği her yıl daha fazla imalatçı ve sektör profesyoneline ulaşan fuarda, HVAC vana grubu, yangın güvenliği armatürleri ve yerden ısıtma çözümlerini sergileyen Giacomini Unival, ziyaretçilerine sürükleyici bir artırılmış gerçeklik deneyimi yaşattığı dijital standıyla oldukça dikkat çekti. Katılımcılar, Hololens-2 Karma Gerçeklik Gözlüğü ve iPad uygulaması aracılığıyla, ürünleri gerçek boyutlarıyla sanal bir şekilde deneyimleme imkanı bularak, tasarım detaylarını yakından inceleme fırsatı elde etti.

Uluslararası ziyaretçi ve firma katılımının da artış gösterdiği fuar organizasyonu, uluslararası önemli projelerde yapılacak iş birlikleri için önemli bir etken oldu.
 

Dosya Ekleri

N001EN_April2014.pdf

İŞ ALANLARI

ÜRÜNLER

GIACOMINI UNİVAL

Kocaeli KOBİ OSB Köseler Mahallesi, 10. Sokak,
No:4/2 Dilovası - Kocaeli / TÜRKİYE


  Uluslararası Giacomini listesine abone olun...